Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 26/02/2024

Scroll to top

Top

3162Nostalgia @ Cluj - UAP

3162Nostalgia @ Cluj
Doctor

Ne bucurăm că mâine putem da startul primei expoziții din cadrul, 3162Nostalgia și vă așteptăm cu drag la vernisaj, de la ora 18:00 la Moritz Gallery (str. Voltaire, Cluj-Napoca).
Abia așteptăm să faceți cunoștință cu artiștii care vor expune:
A. Fronie
Adrian Cucu
Alma Dumitraș
Ciprian Moraru
Coralia Lipcei
Daria Gizdavu
Dobai Robert
Gabi Jilav
Laszlo Irisz
Marchidan Andreea Maria
Nicu Nistor
Popescu Alexandra
Rotar Daria
Patricia Sas
Sara Pongrac

Pe parcursul vernisajului cât și în primele zile de expoziție, vizitatorii au un rol important. În cadrul expoziției se vor găsi buletine de vot și vă rugăm să alegeți lucrarea vostră preferată. Lucrările vor fi numerotate de la 1-23 și doar însoțite de titlul acestora, numele artiștilor îl vom afișa după încheierea procesului de vot. Luni seara vom număra voturile și vom anunța câștigătorii pe pagina de Instagram/Facebook și vom trece numele fotografilor în cadrul expoziției, aceasta continuând să fie vizitată până pe 2 februarie.

Le mulțumim tuturor oamenilor care au făcut acest eveniment posibil, Eugen și Camelia Moritz pentru spațiu, Daisler PrintHouse pentru printuri, Negative, GrainLab și TIFF pentru premii și Vinoteca Românească pentru vinuri, cât și tuturor prietenilor noștri care au crezut în această idee și ne-au fost alături.