fbpx
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 24, 2021

Scroll to top

Top

AMORPHOS – BIANCA MANN @ Go Contemporary

AMORPHOS – BIANCA MANN @ Go Contemporary
Administrator
AMORPHOS – BIANCA MANN
SCULPTURA
Vernisaj joi 21 aprilie 2016 ora 19.00
21 aprilie – 15 mai 2016

Go Contemporary are plăcerea să vă invite joi, 21 aprilie 2016, la vernisajul expoziţiei “AMORPHOS ”, un solo show al artistei Bianca Mann.

Proiectul ,,Amorphos” este inspirat din testul petelor de cerneală conceput de psihiatrul elveţian Hermann Rorschach. Am preluat acest test şi am interpretat tridimensional formele conţinute de cele zece cartonaşe ale lui Rorschach devenind astfel unul dintre subiecţii care interpretează vizual forma. Când mă aflu în faţa petelor de cerneală intru în relaţie cu formele nedefinite, amorfe şi involuntar încep să le caut un sens, descoperind în ele forme finite. Plecând de la aceste pete am obţinut obiecte amorfe in care evoc noi sensuri prin intepretarea acestora în volum.
Folosirea măştii proprii ca modul figurativ mă aduce în relaţie directă cu forma non-figurativă şi impersonală pe care o interpretez.

Bianca Mann
—————-
Infiinţată în septembrie 2015, galeria Go Contemporary îşi propune să promoveze artişti emergenţi români şi străini. Deschiderea galeriei a reprezentat un al doilea pas firesc, primul fiind lansarea spaţiului nomad de artă contemporană Go Art Projects, cu debutul în noiembrie 2014. Cele doua proiecte sunt animate de aceeaşi dorinţă de a promova artişti emergenţi talentaţi, cu o atenţie sporită asupra artiştilor la început de drum, dar urmează trasee distincte: Go Art Projects este o platformă deschisă in principal pentru expoziţii colective, funcţionează în stil nomad şi organizează expoziţii în diverse spaţii din Romania şi din străinătate în timp ce Go Contemporary funcţionează într-o locaţie fixă şi se concentrează pe promovarea unui număr restrâns de artişti.

Amorphos