Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 22/09/2023

Scroll to top

Top

ANTROPOCIBERNETICUS @ Galateea Contemporary Art - UAP

ANTROPOCIBERNETICUS @ Galateea Contemporary Art
Nistor Laurențiu

Galateea Contemporary Art vă invită joi, 18 iulie 2019, ora 20, la vernisajul expoziției #ANTROPOCIBERNETICUS , solo show Anca Vintilă Dragu.

Curatoare: Gherghina Costea
Invitat: Ion Bogdan Lefter

Anca Vintilă Dragu este ceramistă şi designer de obiect, creatoarea brandului Una ca Luna. A studiat ceramica la UNArte București între 2013-2018 si este membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAP).

”Originalitatea artistei constă în abilitatea cu care reuşeşte să ne ofere o secvenţă din ceea ce caracterizează dinamica vieţii lumii contemporane, o “viaţă virtuală” în continuă mişcare, din ce în ce mai dependentă de mijloacele moderne de comunicare cunoscute drept “social media”.
Anca Vintilă Dragu transformă de fapt acest act de comunicare într-o experienţă artistică, într-o trăire exploatată estetic”
”Ce-am ajuns să fim azi şi cum o să mai arătăm mâine?! La aşa întrebări grave, de sumbră proiecţie science-fiction, Anca Vintilă Dragu dă răspunsuri jucăuşe, alegând o combinaţie lexicală glumeaţă şi ilustrând-o cu o garnitură de personaje pe măsură”.

Ion Bogdan Lefter

Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 iulie – 12 august 2019.
Intrare liberă.