Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 14/04/2024

Scroll to top

Top

[:ro]ART. VIZIUNI CONTEMPORANE 2016 @ Galați[:]

[:ro]ART. VIZIUNI CONTEMPORANE 2016 @ Galați[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

Sunteți invitat să participați la EXPOZITIA INTERNATIONALA: „ART. VIZIUNI CONTEMPORANE 2016”, din cadrul Festivalului International Arte Reciclari Terapii Educatii, editia a VI-a, cu participanti din numeroase tari.

Sectiuni: Pictura, Arta Decorativa/Textile, Grafica/Desen, Sculptura/Instalatii/Ceramica, Fotografie/Arta Digitala, Tehnica Mixta. Dimensiuni: latimea unei lucrari trebuie sa fie de maximum 1m, inaltimea de maximum 2m.

Taxa de participare – necesara pentru organizare (galerii, diplome, afise, catalogul expozitiei, protocol etc.): 50 lei

Expozitia se va desfasura concomitent in IASI – Sala Polivalenta „C-tin BRANCOVEANU” si Galeria de Arta ,,CUPOLA” si in GALATI – Galeria Facultatii de Arte din cadrul Universitatii ,,Dunarea de jos din Galati”, in per. 10-20 mai 2016.

Artistii ieseni vor aduce lucrarile la Galeria Cupola, Iasi, pe data de 10 mai 2016, intre orele 10 si 12:30 si pe data de 11 mai 2016, intre orele 17 si 20.
Artistii din alte localitati si din strainatate vor trimite lucrarile la adresa Hutul Ofelia, str. Dorobanti nr. 11, loc. Iasi, jud. Iasi, numai printr-o firma de curierat (exclus posta). Pe colet va fi trecut si nr. tf. persoana de contact: 0747957662.

Lucrarile vor fi insotite, pe verso, de datele acesteia (autor, titlul lucr., dimensiuni, tehnica, anul aparitiei, studii autor, adresa postei, tf., e-mail si OBLIGATORIU, de fisa de inscriere din anexa).

Se ofera: Diplome de: Mare Premiu, cate un premiu si doua nominalizari pentru fiecare sectiune si de Excelenta sic ate o medalie pentru fiecare sectiune din partea partenerilor

Important! Intre 26 aprilie si 6 mai 2016, pe adresa de email viziunicontemporane2016@yahoo.com se vor trimite imaginea a max. 4 lucrari, cu datele acestora, cu nr. tf. si adresa de email ale autorului, pentru jurizare (alegerea unei singure imagini pentru catalog, de catre juriu/organizatori). Pana pe 8 mai autorii vor primi rezultatele acestei jurizari.

Intre 7-11 mai 2016 se primesc lucrarile din tara/strainatate (cu taxa intr-un plic verso), la adresa indicata mai sus.

Parteneri-organizatori ai evenimentului:
Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Uniunea Artistilor Plastici din Romania, Uniunea Artistilor Plastici din Romania Filiala Iasi, Universitatea de Arte ,,George Enescu „ Iasi, Universitatea ,,Dunarea de jos din Galati” – Facultatea de Arte, Fundatia ,,Nicolae Mantu” , Galati, Asociatia ,,Sfantul Nicolae cel Milostiv” , Iasi, Liceul Teoretic ,,Dimitrie Cantemir” , Iasi si Muzeul de Arta Vizuala , Galati.
Muzeul Unirii – Iasi va organiza lansarea albumului final si festivitatea de premiere la o data anuntata ulterior.
Fisa de participare o gasiti aici.

UAPR460

[:]