Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 26/02/2024

Scroll to top

Top

Finisajul expoziției „Perpetuum Studio” a artistului Dumiru Gorzo @ Vâlcea - UAP

Finisajul expoziției „Perpetuum Studio” a artistului Dumiru Gorzo @ Vâlcea
Nistor Laurențiu

Miercuri, 6 aprilie 2022, la ora 17:00, în Galeriile Cozia Pasaj, artistul Dumitru Gorzo îi invită pe iubitorii de artă la finisajul expoziției sale „Perpetuum Studio”, desfășurate la Râmnicu Vâlcea începând cu data de 10 martie 2022.
Timp de două săptămâni trecătorii, curioșii și iubitorii de artă au putut descoperi la prima mână cum lucrează aristul, au putut discuta cu el și chiar vizita „atelierul” său, mutat temporar în pasajul pietonal din centrul orașului.
Finisajul va fi întâlnirea de rămas bun a artistului rezident la New York cu publicul de artă în cadrul acestui solo show complex, organizat de Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu” din Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Consiliul Județean Vâlcea și cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Vă reamintim că „Perpetuum Studio” s-a constituit în cel mai amplu și mai complex solo show / acțiune artistică ce s-a desfășurat până în prezent la Râmnicu Vâlcea, fiind găzduit în patru spații: la Muzeul de Artă „Casa Simian” (respectiv în galeria „SUB-sol” și în curtea interioară a acestuia), precum și în cele două Galerii Cozia Pasaj.