Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 30/05/2024

Scroll to top

Top

Finisajul Salonului Internațional al Sticlei, GEAMUL”

Finisajul Salonului Internațional al Sticlei, GEAMUL”
Nistor Laurențiu

Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Arte Decorative, are plăcerea de a vă invita să participați la finisajul Salonului Internațional al Sticlei, GEAMUL”, ce va fi găzduit de galeria de artă ”Orizont” din București în data de 13 mai 2021 incepand cu ora 17:00.
In cadrul evenimentului va fi lansat catalogul expoziției si vor fi decernate premiile salonului.
Expoziția găzduiește lucrările a 77 de artiști și studenți din țară si străinătate ( Cehia, Germania, Austria, Bulgaria).
Reguli obligatorii pentru accesul în galerie în contextul pandemiei generate de COVID-19
● Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 2 m faţă de ceilalţi vizitatori şi personalul galeriei cu care intraţi în contact.● Purtaţi o mască medicală sau non-medicală pe întreaga durată a vizitei în galerie. Pentru a asigura un nivel adecvat de protecţie, masca se poziţionează astfel încât să acopere integral nasul, gura şi bărbia.● Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţia dumneavoastră la intrarea în galerie.● Respectaţi circuitul de vizitare unidirecţional stabilit în interiorul sălilor de expoziţie, precum şi indicaţiile personalului de supraveghere.
● Evitaţi formarea de grupuri.
● Luaţi în considerare faptul că numărul de vizitatori permis este limitat (prezenţi simultan) în sala de expoziție pentru a se facilita menţinerea distanţei fizice.
● Atingerea obiectelor expuse este interzisă.