Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 14/04/2024

Scroll to top

Top

GALA NAȚIONALĂ A PREMIILOR UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA 2021

Nistor Laurențiu

Uniunea Artiștilor Plastici din România și U.A.P.R. filiala Iași anunța evenimentul cultural GALA NAȚIONALĂ A PREMIILOR UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA 2021, eveniment organizat în perioada 29 octombrie – 03 noiembrie 2021, sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii, cu sprijinul Primăriei Iași și al Complexului Muzeal Național Moldova Iași.
Calendarul evenimentului:
29 Octombrie 2021, orele: 19:00-21:00 cu difuzare în direct pe TVR 3.
Gala Națională a Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, decernarea premiilor pentru activitatea desfășurată în anul 2020, pe secțiuni artistice și vernisajul expoziției premianților.
Locația: Complexul Muzeal Național Moldova, Sala Voievozilor, Str. Piața Ștefan cel Mare și Sfânt Nr.1, Iași.
Va așteptăm!
Conform noii hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, vor putea participa la evenimentul instituției doar:
‼️persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
‼️persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
La decernarea premiilor în cadrul Galei din data de 29 octombrie 2021, vor putea participa doar persoanele invitate, în număr restrâns, conform noilor reglementări.
Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata evenimentului.