Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Letting the days go by, water flowing underground @ București

Nistor Laurențiu

Suntem bucuroși să vă invităm la prima expoziție a artistului Iosif Kiraly la galeria Anca Poterasu. Redeschidem spațiul din Popa Soare 26 pentru un vernisaj de-a lungul întregii zile pe data de 13 iunie. Expoziția va dezvălui câteva dintre cele mai recente lucrări ale artistului sub titlul „Letting the days go by, water flowing underground” – despre relativitatea timpului, a modului în care percepem trecerea anilor și amintirile pe care le construim.
Textul curatorial: https://bit.ly/30y7QYw

Proiectul expozițional „Letting the days go by, water flowing underground” este organizat de Asociația Română de Artă Contemporană (ARAC) și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Datorită contextului generat de pandemia COVID-19 vizita expoziției se va face în conformitate cu regulile stabilite de Ordinului de Ministru nr. 2855 din 15/05/2020. Lista este disponibilă aici: https://bit.ly/2z3pkRo