Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 09/12/2023

Scroll to top

Top

Licitație U.A.P. din România – Artmark - UAP

Licitație U.A.P. din România – Artmark
Nistor Laurențiu

Uniunea Artiștilor Plastici din România și A10 by Artmark organizează, în premieră, o licitație menită să ofere suport Uniunii Artiștilor Plastici din România și a artiștilor profesioniști pe care aceasta îi reprezintă având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale. Uniunea Artiștilor Plastici din România urmărește, astfel, colectarea valorii cotizațiilor obligatorii restante și a datoriilor atelierelor de creație prin lucrări și evitarea excluderii din Uniune a celor care au cotizații restante.

Data și locul licitației vor fi convenite de comun acord de A10 by Artmark și Consiliul Director al U.A.P.R. Lucrările cu care se participă la proiectul de colectare a cotizațiilor restante și a datoriilor atelierelor se aleg de către U.A.P.R. (vor fi selectate doar lucrări de la cei care au cotizații restante și datorii).

Sumele obținute în urma licitației (după acoperirea cotizațiilor restante de la datornici și a datoriilor atelierelor de creație, cât și a comisionului A10 by Artmark) vor fi direcționate către Uniunea Artiștilor Plastici din România, în vederea susținerii activității acesteia mult îngreunată de aceste datorii.

Uniunea Artiștilor Plastici din România înțelege situațiile economice vulnerabile ale unor membrii, situații care au dus la strângerea unor datorii semnificative și vine în ajutorul membrilor ei prin organizarea acestei licitații, în premieră în România.