Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 20/07/2024

Scroll to top

Top

Magnum Opus 3.0 @ Palatul Bragadiru

Magnum Opus 3.0 @ Palatul Bragadiru
Nistor Laurențiu

Amarte și Palatul Bragadiru au plăcerea de a vă invita la expoziția personală de gravuri cu temă florală, care va avea loc pe 21 iunie 2024 (vineri), de la ora 18.
Vă așteptăm cu drag să fiți alături de Andreea Marina Tofoleanu într-un număr cât mai mare, pentru a celebra împreună frumusețea artei și a florilor.

Magnum Opus 3.0″ reprezintă desăvârșirea personală, umană și feminină.

Tema și modul de reprezentare se împletesc armonios pe principiul dualității masculin-feminin. Bobocii și florile ajunse la maturitate relevă dorința mea de a accede la starea de dezvoltare deplină – fizică, intelectuală și, nu în ultimul rând, spirituală și sufletească.

Expoziția explorează stadiul „rubedo”, necesar obținerii Magnum Opus-ului Feminin. Aceste autoportrete florale sunt impersonale, nu fizice, ci emoționale, oferind privitorului ocazia de a se regăsi și de a percepe mesajul prin filtrul propriei conștiințe.

Prin intermediul pretextului floral, reușesc să fac o observare și interpretare a propriilor stări și dispoziții. Florile capătă trăsături umane metaforizate, devenind un canal prin care pot aplica tehnicile gravurii.

Păstrez ilustrativitatea imaginii, deși subiectivitatea și trăirea primează, creând astfel o conexiune profundă între artă și privitor.
#artexhibition #artwork #engraving #flower #artlovers

Intrarea liberă