Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 03/03/2024

Scroll to top

Top

MICUL PRINȚ- ediția XXVII – expoziție internațională @ Satu Mare - UAP

MICUL PRINȚ- ediția XXVII – expoziție internațională @ Satu Mare
Nistor Laurențiu

MICUL PRINȚ- ediția XXVII – expoziție internațională ,,- Te rog, îmblânzește-mă! (…) – Am de găsit prieteni şi multe lucruri de cunoscut. – Nu cunoşti decât lucrurile pe care le îmblânzești, spuse vulpea. Oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Ei cumpără de la negustori lucruri făcute de-a gata. Dar cum nu există negustori care să vândă prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Dacă vrei un prieten, îmblânzește-mă! ” (Antoine de Saint Exupery-Micul Prinț)Despre prieteni, prietenie, despre necuvântătorul prieten, despre cel adevărat. Despre legături și ,,îmblânzire”, în ediția XXVII a, Micului Prinț, din 14 mai 2022. Expoziția tuturor creatorilor de artă, a tuturor vârstelor. Vă aștept mesajele artistice de orice fel până în 25 aprilie 2022.

Fiecare artist poate participa cu 1-2 lucrări , de dimensiuni medii.

Înscrierea se face pe adresa de e-mail cristianafrezia@yahoo.com, cu reproducerea lucrării participante în format jpg, rezoluţie minimă 4 megapixeli (2240×1680), 72 dpi, și va purta datele în această ordine : numele autorului, numele lucrării, anul execuției, tehnica și dimensiunile.

Taxa de participare ce include cheltuielile organizatorice, material, promoțional și pliantul evenimentului, este de 50 lei, care se va atașa în coletul lucrării participante.

Studenții și elevii (10 participări de elevi, din școli, cercuri de arta plastică) sunt scutiți de taxă și vor beneficia de diplomă de participare.

Rezultatele lucrărilor admise se vor publica pe Facebook – Cristina Gloria Oprișa, în data de 2 mai 2022.Expedierea lucrărilor în perioada 5-10 mai pe adresa: MUZEUL DE ARTĂ , Satu Mare, Piața Libertății, nr.21, tel: 0726304095

VERNISAJUL EXPOZIȚIEI -14 mai 2022 Muzeul de Artă Satu MareAlte informații-

Organizatorii au dreptul de a folosi imagini ale lucrărilor expuse fără plată către autor, în scopul promovării expoziției, în scop de informare, marketing.

– Lucrările admise în expoziție vor fi prevăzute cu sistem de expunere, având trecute pe spate datele de identificare obligatorii: nume artist, apartenența de UAP sau nu, titlul lucrării, dimensiuni, tehnica, valoare, nr. telefon adresă

– OBLIGATORIU!!!- Pe durata expoziției, participanții nu pot să își retragă lucrările. –

Costurile trimiterii și returnării lucrărilor vor fi suportate de către autori.

– Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentu deteriorarea lucrărilor expediate prin curier, dacă aceste daune sunt constatate la primire. Sugerăm folosirea serviciilor de curierat Priopost.

– Artiștii pot dona din lucrările participante, în patrimoniul Muzeului de Artă Satu Mare, primind dovada donației.

Vă așteptăm cu bucurie !