Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 07/12/2023

Scroll to top

Top

Pasaje de Peisaje @ Iaşi - UAP

Pasaje de Peisaje @ Iaşi
Doctor

Vă invităm să participați la vernisajul expoziției „Pasaje de Peisaje”, semnată de Răzvan Simon, absolvent al UNAGE Iași, membru al U.A.P. Iași, eveniment care va avea loc LUNI, 11 septembrie 2023, ORA 18:00, la Galeria Victoria din Iași (Strada Arcu 5).

Proiectul surprinde esența naturii prin descompunerea în fragmentele sale fundamentale și reconstruirea lor în narațiuni vizuale. Fiecare lucrare servește ca o fereastră către o lume vibrantă, ce devine o metaforă pentru vastitatea și complexitatea lumii naturale. Reprezintă o oportunitate de introspecție și invită spectatorii să contemple misterul și frumusețea interconexiunii dintre energie și o geometrie vizibilă pe alocuri. Lucrările ne încurajează să ne aventurăm dincolo de limitele tangibilului și să îmbrățișăm un tărâm nou, enigmatic. Acestea servesc ca o amintire a faptului că și cele mai mici părți ale mediului nostru înconjurător au puterea de a ne captiva și a ne inspira.
Liniile dintre realitate și imaginație se estompează, iar artistul invită privitorul să experimenteze energia locurilor printr-o lentilă abstractă. Peisajele sunt impregnate cu amprenta unui loc și timp specific, expoziția surprinzând conexiunile profunde dintre artă, natură și experiența umană, reflectând totodată complexitățile propriilor noastre peisaje interioare.

Date de contact:

E-mail : razvan.simon10@gmail.com

Instagram : @r.simonn

Website : www.razvansimon.com 

V