Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 29/11/2023

Scroll to top

Top

PUSH ME NOT @ București - UAP

PUSH ME NOT @ București
Nistor Laurențiu


Anca Boeriu21iulie – 21 august 2021
ATELIER 030202 – spațiu de artă contemporană
(Sala Nouă TC, str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti)
blog: atelier030202.blogspot.ro
Vernisaj: miercuri, 21iulie 2021, între orele 19.00 – 22.00
(Auto)reflexie“Căutarile din ultimul an m-au adus aproape de ideea de protecție-abuz, grijă-violență, refacere prin recunoașterea propriilor slăbiciuni și a felului în care pot să mărturisesc despre acestea.
Expoziția PUSH ME NOT este un moment al acestui traseu, al reîntoarcerii căutărilor către mine, în interiorul propriei existențe, cu sentimente și gânduri reprimate mult timp.
Astfel, acestea împreună au dus la strângerea interioară a trăirilor mele, a corpului meu, autoapărare în fața împingerilor, bruscărilor și împunsăturilor de toate felurile.
Am dezvoltat un discurs vizual care afirmă și caută drumul între corpul arcuit, înscris în cercul protector și corpul drept, aclamativ, printr-un dialog între duritatea și dramatismul liniei incizate în placa gravată și stampa imprimată alături de tranparența tehnicii acuarelei cu detaliile ei pierdute, cu adâncimi și contururi nedefinite.
Spațiul galeriei a devenit astfel o scenă imersivă a protestului, o expoziție- manifest care strigă despre mine pentru cei din jur: PUSH ME NOTPunct de plecare: introspecție și căutări personale, filmul ,,Touch Me not” scenariu și regia Adina Pintilie, 2018”. (Anca Boeriu)Organizator: ATELIER 030202
Coordonator programe Atelier 030202: Mihai Zgondoiu
Parteneri:Teatrul de Comedie, Asociaţia Euro CulturArt
Parteneri media: agentiadecarte.ro, Propagarta, Modernism, Radio România Cultural, Revista ARTA, Feeder.ro
Sponsori: APAU