Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 22/02/2024

Scroll to top

Top

Renaștere @ București - UAP

Renaștere @ București
Nistor Laurențiu

Aurelia Chiru este licențiată în Pictură la Universitatea Națională de Arte București, promoția 2019, și a continuat studiile la master- “Strategii de reprezentare plastică în pictură’’, promoția 2021.
Preocupările ei legate de tema violenței și a autoportretului sunt redate printr-o serie de lucrări în care s-a folosit de acrilic și obiect pentru a-și prezenta trăirile.
„Renaștere” este o propunere imersivă de a face cunoștință cu un univers mutilat, dar strălucitor prin forța regenerării.
Expoziția este găzduită de artistul Mihai Ștefan Coman în spațiul pe care îl deține- Mahakali Gallery, Calea Giulești 14, etaj 6, Bucuresti.
„Aurelia Chiru este punctul de convergență al emoțiilor puternice, desfășurate sub spectru larg, de la violență până la liniște profundă. Discursul plastic este ferm, efervescent, imersiv și reprezintă -pe de o parte- o prelungire a subiectului dominant, iar pe de altă parte – o traducere, pe cale vizuală, a teritoriilor sale intime. ” Carina-Ilinca Baciu, artist vizual