Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 28/09/2023

Scroll to top

Top

Super, Super, Super @ Vâlcea - UAP

Super, Super, Super @ Vâlcea
Nistor Laurențiu

Început în 2013, „SUPER”, cunoscutul festival de artă al adolescenților din România și Republica Moldova, a ajuns deja la cea de-a noua sa ediție, și îi are anul acesta ca ambasadori la Râmnicu Vâlcea pe membrii Consiliului Școlar al elevilor Colegiului Național de Informatică Matei Basarab.
Proiectul lor pentru această ediție cuprinde două secțiuni: una de webinarii, în care artiști din diverse domenii vor organiza sesiuni de instruire a tinerilor participanți (elevi de liceu cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani), la care se adaugă și una de creație artistică (film, fotografie, arte plastice, proză și poezie). În cadrul celei de-a doua secțiuni se înscrie și evenimentul la care dorim să vă invităm în rândurile de mai jos: o expoziție de arte plastice cu tema „Mitul Androginului”, realizată de elevii CNIMB în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și cu Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România.
Vernisajul expoziției, însoțit de un moment poetic, va avea loc în data de 1 Martie 2021, la ora 18:00, în Galeria Cozia Pasaj 2.