Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Candidat Magda Carneci

Administrator

Proiect de candidatura pentru functia de vicepresedinte sau membru pentru Bucuresti in Consiliul Director al UAP

Subsemnata Magda Carneci, critic si istoric de arta, doesc sa candidez pentru o functie in viitorul Consiliu Director al UAP.

Motivatia principala pentru care doresc acest lucru este aceea de a continua initiativele bune ale fostei conduceri a UAP care-si termina in curand mandatul, in ce priveste managementul institutional, reorganizarea spatiilor existente, reordonarea juridica si administrativa a bunurilor si activelor UAP, si o relatie dinamica cu celelate institutii ale statului pentru apararea drepturilor si intereselor membrilor UAP.

La aceste initiative care sunt in derulare, doresc sa contribui cu organizarea unor evenimente expozitionale de anvergura – o Bienala Internationala de Arte Vizuale in Bucuresti sub egida UAP, dar si alte expozitii cu tematici de mare interes (Generatia 70, Generatia 80, Generatia 90, Generatia 2000 etc). Doresc deasemenea sa intaresc relatia cu artistii din Europa centrala si de est, prin expozitii bilaterale sau de alte feluri. Cred deasemenea ca e novie de o ordonare a arhivei UAP si de inscrierea UAP intr-un circuit cultural si mai dinamic, si mai vizibil, atat la nivel local cat si la nivel international.

Argumentele mele pentru a ocupa o functie in viitorul Consiliu Director al UAP sunt urmatoarele : am fost directorul Institutului de Istoria Artei din Bucuresti (1990-1992); am un doctorat in istoria artei luat la Paris in 1997; am fost membra in boardul Centrului Soros pentru arta contemporana (1996-2000) ; am fost directorul ICR Paris (2006-2010) ; am organizat multile expozitii, ca presedinta a Atelier 35 Bucuresti, si ulterior ca curator ; am publicat citeva carti si numeroase articole despre arta contemporana romaneasca ; in prezent sunt redactor-sef al revistei ARTA a UAP.

Consider deci ca am experienta necesara pentru a ma angaja intr-un management matur si echilibrat al UAP in urmatorii 4 ani.

Magda Carneci

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.