Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 29, 2017

Scroll to top

Top

Candidat Magda Carneci

Administrator

Proiect de candidatura pentru functia de vicepresedinte sau membru pentru Bucuresti in Consiliul Director al UAP

Subsemnata Magda Carneci, critic si istoric de arta, doesc sa candidez pentru o functie in viitorul Consiliu Director al UAP.

Motivatia principala pentru care doresc acest lucru este aceea de a continua initiativele bune ale fostei conduceri a UAP care-si termina in curand mandatul, in ce priveste managementul institutional, reorganizarea spatiilor existente, reordonarea juridica si administrativa a bunurilor si activelor UAP, si o relatie dinamica cu celelate institutii ale statului pentru apararea drepturilor si intereselor membrilor UAP.

La aceste initiative care sunt in derulare, doresc sa contribui cu organizarea unor evenimente expozitionale de anvergura – o Bienala Internationala de Arte Vizuale in Bucuresti sub egida UAP, dar si alte expozitii cu tematici de mare interes (Generatia 70, Generatia 80, Generatia 90, Generatia 2000 etc). Doresc deasemenea sa intaresc relatia cu artistii din Europa centrala si de est, prin expozitii bilaterale sau de alte feluri. Cred deasemenea ca e novie de o ordonare a arhivei UAP si de inscrierea UAP intr-un circuit cultural si mai dinamic, si mai vizibil, atat la nivel local cat si la nivel international.

Argumentele mele pentru a ocupa o functie in viitorul Consiliu Director al UAP sunt urmatoarele : am fost directorul Institutului de Istoria Artei din Bucuresti (1990-1992); am un doctorat in istoria artei luat la Paris in 1997; am fost membra in boardul Centrului Soros pentru arta contemporana (1996-2000) ; am fost directorul ICR Paris (2006-2010) ; am organizat multile expozitii, ca presedinta a Atelier 35 Bucuresti, si ulterior ca curator ; am publicat citeva carti si numeroase articole despre arta contemporana romaneasca ; in prezent sunt redactor-sef al revistei ARTA a UAP.

Consider deci ca am experienta necesara pentru a ma angaja intr-un management matur si echilibrat al UAP in urmatorii 4 ani.

Magda Carneci

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.