Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Mihai Pamfil

Mihai Pamfil
Administrator
Pamfil Mihai
Mihai Pamfil
Adresa: Str. Luca Arbore, 9, bl. 408, sc. A, ap. 14, Iași – România
Tel: +40744 385 252
e-mail: mihaivpamfil@yahoo.com
web:

Ritm întrerupt (Interrupted Rythm).  Ulei- fibrolemn (Oil on Wood Fibre). 90cmx130cm

Ritm întrerupt, Ulei fibrolemn, 90×130 cm.

Prezentare Demers Artistic

„Privesc lucrările lui Mihai Pamfil: materie molcom-vibrantă, abundentă şi diafană, împăstări brute şi gingaşe în acelaşi timp, mase de culoare şi lumină ordonate în imagini viguros decorative, fără spărturi perspectivale.
Subiectele, cu trimitere la primordial şi arhaic sau reprezentînd obsesii din viaţa obişnuită, sunt transpuse în forme în care seriosul elaborării se împleteşte cu buna dispoziţie ludică, generatoare de cuceritoare surprize. Însă unele par integral inventate, create prin simpla aplicare a legilor picturii. Acestea se cer privite în inerenţa expresiei lor picturale, ca pură desfăşurare de raporturi cromatice, valorice şi de materialitate, de puncte, linii şi suprafeţe, de tuşe, de energii.
Calitatea cea mai preţioasă a picturii lui Mihai Pamfil îmi pare a fi muzicalitatea culorii cu luminozităţi reci în general, dar trăite febril.”
Zamfira BÎRZU

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.