Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Olievschi Toacă Cristina

Administrator
Olievschi Toacă Cristina
Olievschi Toacă Cristina
Adresa: Comuna Savadisla, sat Hasdate, nr. 144, jud. Cluj – România
Tel: +40742.609.207
e-mail: ctoarts@yahoo.com
web:

Marină-Marina - acuarela-water_colours-80x80cm

Marină – acuarela – 80x80cm

Prezentare Demers Artistic

Pentru mine, creaţia plastică este un mod de legitimare a existenţei. Realitatea ostentativă careia-i facem faţa nemijlocit, solicitantă şi invazivă, poate fi acaeptată şi stăpânită prin ceea ce suntem. O putem înţelege şi o putem stăpâni prin înseşi legile ei profunde de organizare, ne raportăm la ea prin esenţa noastră umană şi ne găsim locul în lume prin încecarea noastră de a ne exprima. De aceea, creaţia plastică este redarea propriilor trăiri, a propriilor convingeri şi îndoieli, o lume aparte şi definitorie ce se revendică din realitate fără a o copia. Lumea înconjuratoare, încarcată de energie, cu lumina ce ascunde şi recuperează forme, cu spaţiul care leagă şi defineşte mă include în marea intâmplare de a exista. Acumularea trăirilor ce nasc idei plastice este pentru mine marea bucurie zbuciumată de a începe o lucrare.
O lucrare terminată este o biruinţă în încercarea de a mă defini ca artist şi om deopotriva.

Cristina (Toaca) Olievschi

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.