Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Olievschi Toacă Cristina

Administrator
Olievschi Toacă Cristina
Olievschi Toacă Cristina
Adresa: Comuna Savadisla, sat Hasdate, nr. 144, jud. Cluj – România
Tel: +40742.609.207
e-mail: ctoarts@yahoo.com
web:

Marină-Marina - acuarela-water_colours-80x80cm

Marină – acuarela – 80x80cm

Prezentare Demers Artistic

Pentru mine, creaţia plastică este un mod de legitimare a existenţei. Realitatea ostentativă careia-i facem faţa nemijlocit, solicitantă şi invazivă, poate fi acaeptată şi stăpânită prin ceea ce suntem. O putem înţelege şi o putem stăpâni prin înseşi legile ei profunde de organizare, ne raportăm la ea prin esenţa noastră umană şi ne găsim locul în lume prin încecarea noastră de a ne exprima. De aceea, creaţia plastică este redarea propriilor trăiri, a propriilor convingeri şi îndoieli, o lume aparte şi definitorie ce se revendică din realitate fără a o copia. Lumea înconjuratoare, încarcată de energie, cu lumina ce ascunde şi recuperează forme, cu spaţiul care leagă şi defineşte mă include în marea intâmplare de a exista. Acumularea trăirilor ce nasc idei plastice este pentru mine marea bucurie zbuciumată de a începe o lucrare.
O lucrare terminată este o biruinţă în încercarea de a mă defini ca artist şi om deopotriva.

Cristina (Toaca) Olievschi

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.