Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Răducan Flora

Administrator
Flora Raducan
Răducan Flora
Adresa: Spl. Corneliu Coposu Nr.6 Ap.4, Lugoj – România
Tel: +40726.285.802
e-mail: reflora@yahoo.com

SUNSET ON THE LAKE SURDUC 2009 oil on canvas 100x200 cm

SUNSET-ON-THE-LAKE-SURDUC-2009-oil-on-canvas-100×200-cm.

Prezentare Demers Artistic
Flora Raducan sondeaza o lume ambigua si misterioasa, plasata la limita dintre amorf si forma in plin proces al zamislirii.
In mod evident, Flora Raducan reprezinta, prin insasi submersia ei continua in penumbrele umede ale materiei, universul feminitatii si al regimului sublunar. Dar tocmai aceasta aparenta claritate este si purtatoarea unui spectaculos paradox: prin energia ei irepresibila si prin vointa decisa de a introduce privitorul intr-o lume in plin proces de structurare, Flora Raducan dobindeste atributele unei constiinte fondatoare si virile.
Flora argumenteaza un adevar fundamental: anume acela ca expresia artistica nu este nicidecum simplul reflex al unui narcisism exuberant, ci un comentariu riguros asupra unitatii profunde a lumii si asupra coerentei simbolice a acesteia.
PAVEL SUSARA – critic de arta – “Prometheus Club”, Bucuresti, 2004

website link: http://www.floraraducan.ro,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.