Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 29, 2017

Scroll to top

Top

Răducan Flora

Administrator
Flora Raducan
Răducan Flora
Adresa: Spl. Corneliu Coposu Nr.6 Ap.4, Lugoj – România
Tel: +40726.285.802
e-mail: reflora@yahoo.com

SUNSET ON THE LAKE SURDUC 2009 oil on canvas 100x200 cm

SUNSET-ON-THE-LAKE-SURDUC-2009-oil-on-canvas-100×200-cm.

Prezentare Demers Artistic
Flora Raducan sondeaza o lume ambigua si misterioasa, plasata la limita dintre amorf si forma in plin proces al zamislirii.
In mod evident, Flora Raducan reprezinta, prin insasi submersia ei continua in penumbrele umede ale materiei, universul feminitatii si al regimului sublunar. Dar tocmai aceasta aparenta claritate este si purtatoarea unui spectaculos paradox: prin energia ei irepresibila si prin vointa decisa de a introduce privitorul intr-o lume in plin proces de structurare, Flora Raducan dobindeste atributele unei constiinte fondatoare si virile.
Flora argumenteaza un adevar fundamental: anume acela ca expresia artistica nu este nicidecum simplul reflex al unui narcisism exuberant, ci un comentariu riguros asupra unitatii profunde a lumii si asupra coerentei simbolice a acesteia.
PAVEL SUSARA – critic de arta – “Prometheus Club”, Bucuresti, 2004

website link: http://www.floraraducan.ro,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.