Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Stratulat Mariana

Stratulat Mariana
Administrator
Mariana Sratulat
Stratulat Mariana
Adresa: Str. Buridava nr. 12, bl. R7, sc. B, ap. 6, Iași – România
Tel: +40741 732 974
e-mail: maiastratulat@yahoo.com

web: ,

Nocturnă, peniță-tuș, 70x80 cm  Night, ink-pen, 70x80 cm

Nocturnă, peniță tuș, 70×80 cm.

Prezentare Demers Artistic

Marcată în anii formării artistice de autoritatea profesională și artistică a lui Francisc Bartok și Dan Hatmanu, Mariana Stratulat a luat în timp o firească distanță față de mentori, despărțirea oferindu-i prilejul împlinirii propriei identități. Disponibilitățile reflexiv-lirice îi permit o viziune unde se întâlnesc în proporții egale sensibilitatea și sentimentul, ambele grefate de o subtilă artă a desenului și un cromatism fervent.
Spiritul rafinat al graficii cu duct gracil și savuros în aerul lui oriental, spontaneitatea unor portrete sau compoziții (Senzuală, Enigmă, Arcuire, Liniștea nopții) relevă capacitatea de a construi în metaforă sau abstract așa cum se întâmplă în pictură. Linia numește, ideea conferă sensul. Iată o relație privilegiată.

Valentin Ciucă – Un secol de arte frumoase la Iași
ed. ARTXXI, Iași, 2004, pag. 386-388

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.