Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Take or Make @ Bacău

Take or Make @ Bacău
Administrator
Filiala BACĂU A U.A.P. din ROMÂNIA, Universitatea „GEORGE ENESCU” Iași – secția foto-video, Chromatique Photo Studio and Art Gallery vă invită la vernisajul expoziției de fotografie TAKE OR MAKE, vineri 20 mai 2016, ora 17.00, la galeriile FRUNZETTI-etaj, str.N.Bălcescu nr.12, Bacău.

Proiect realizat împreună cu studenții și masteranzii de la secția foto-video a Universității „George Enescu” din Iași, coordonator lector univ.dr. BOGDAN TEODORESCU.
Inițiator și coordonator eveniment : Ovidiu Ungureanu PFA – Chromatique Photo Studio and Art Gallery Bacău.

take or make

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.