Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 18/04/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Anything goes / Nucleu 0005 @ Arthale – Combinatului Fondului Plastic[:]

[:ro]Anything goes / Nucleu 0005 @ Arthale – Combinatului Fondului Plastic[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

Anything goes / Nucleu 0005
Nucleu 0000 vă invită la lansarea celui de-al cincelea eveniment al grupului, ce va avea loc în spațiul Arthale din cadrul Combinatului Fondului Plastic, Strada Băiculești nr 29.
Artiști: Vlad Anghel, Gabriel Barbu, Lia Bira, Diana Boghiu, Flaviu Cacoveanu, Roberta Curcă, doamnadia, Marius Felciuc, Anna Grozavu, Anastasia Manole, Diana Miron, Marina Oprea, Rio Rio, Dragos Serafim, Vlad Ster, Ana Cristina Toma, Tristan, Vangjush Vellahu, taietzel ticalos
[orele 20:00 – 20:40] recital PFA Orchestra = research & development de muzică la modul para-academic şi aplicat-independent. Pentru că orchestrele-persoane juridice nu pot merge acolo și e cale lungă.
Expoziția aduce la un loc mai mulți tineri artiști care își problematizează trecutul, prezentul și viitorul în artă. Încearcă să înțeleagă ce alternative au și consecințele alegerilor făcute. Ce e de făcut cu ce au învățat, cu ce produc și care sunt retribuțiile pentru prestarea serviciilor lor?
Descrierea postului
Ești o persoană creativă care își dorește un loc de muncă cu jumătate de normă, bine plătit? Căutăm fețe noi și persoane profesioniste. Originalitatea este ceea ce ne intereseaza în principal.
Ne interesează să colaboram pe o perioadă lungă de timp și să începem cât mai curând posibil.
Cerințe:
– Să fie o persoană de încredere
– Să vorbească foarte bine limba engleză
– Aptitudini bune de comunicare
– Aptitudini de construire și menținerea relațiilor cu publicul
– O persoană capabilă să gandească problemele în avans și să acționeze independent
– Să poată să ajute cu echipamentul necesar
– Să aibe o conexiune bună la internet
– Să poată lucra zi și noapte
– Nu e necesară experiența
– Trebuie să fie deschisă la oportunități
Postul va fi initial part-time, dar orele de muncă vor crește treptat odată cu o bună productivitate.
Orele de lucru: nespecificat
Aptitudini necesare:
Dorința de a reuși în viață, de a călători, de a se bucura de bunuri capitaliste, care sunt atât de scumpe încât locul de muncă actual nu permite achiziționarea lor.
Proiect coordonat de Gabriela Mateescu și taietzel ticalos.

Nucleu 0000 este un grup mobil, în permanentă schimbare. El își va modifica denumirea, crescând cifra finală cu fiecare eveniment, expoziție, expunere publică. Proiectul își propune să strângă laolaltă artiști contemporani în diverse acțiuni sociale și culturale (workshopuri, intervenții în spațiul public, conferințe) ce implică o vizibilitate mai mare pentru artiști și crearea unei relații mai strânse cu publicul.
Grupul Nucleu 0000 este un grup de tineri artiști care încearcă să înțeleagă ce poate să însemne arta ca obiect de larg consum, mediu și mod de viață. Acest efort de constatare însă nu este unul pasiv, ci el caută să genereze o platformă pentru tinerii care au ales domeniul artelor nu din pură întâmplare, ci din dedicare și pasiune.
Grupul stimulează un răspuns din partea publicului, iar prin acțiunile lui doresc să creeze mobilizare pentru o prezență tot mai clară a tinerilor pe piața artistică. Artă contemporană de calitate există, și artiștii continuă să creeze dincolo de impedimentele financiare și sociale.
Artiștii speră ca dincolo de o inserție imediată în piața muncii corporatiste să existe o zonă în care creativitatea și experimentul, cuprinse în proiecte cu bătaie mai lungă, să se poată dovedi folositoare și demne de atenție dacă nu în plan economic, măcar la nivel cultural.
Un proiect inițiat de Gabriela Mateescu cu scopul de a crea un program de activități care să lărgească publicul cunoscător și iubitor de artă contemporană, oferind șansa tinerilor artiști să activeze în domeniul specializării lor.

PFA Orchestra s-a format la inițiativa programului Sâmbătă Sonoră în cadrul festivalului de muzică spectrală Sonic Trans-Fusions (noiembrie 2015) din necesitatea de a lucra cu compozitorii Iancu Dumitrescu și Ana-Maria Avram, care ne inspiră. PFA Orchestra a susținut concerte la Tranzit.ro/ București, Control Club, ARCUB, Centrul Național al Dansului București și Radio România.

Anything goes

 [:]