Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 26/04/2024

Scroll to top

Top

Imagini de ansamblu @ Timişoara

Imagini de ansamblu @ Timişoara
Doctor

Stimați iubitori ai artelor,

Galeria Brăteanu vă invită joi, 4 mai 2023, ora 19:30 la deschiderea expoziției „Imagini de ansamblu” a artistului Sorin Bijan.

Aici și acum, în acest context vizual, loc pentru gol nu există. Pânzele sunt pictate pe întreaga lor suprafață. Schițări ale unor ființe umane apar aliniate, în valuri, vibrații, rostogoliri, și îngrămădiri.

Exercițiul desenului în cărbune îl ajută pe Sorin Bijan să observe grupurile umane, pentru a le sintetiza în schemă artistică. Ansamblul social ne arată diferite stări umane, de la singurătatea, fragilitatea și individualismul din spațiile aglomerate, până la căutări de intersecții, războiri, iar apoi colaborări, adaptări și direcții comune.

Gabriela Robeci

Mulțumim pe această cale celor care au sprijinit acest eveniment, Cramei Varvara din Silagiu, www.cramavarvara.ro şi domnului Gabriel Lungu manager al Agrotur Danubius din Gârnic, www.gernik.ro .

Vă aşteptăm cu drag joi, 4 mai, să îl cunoaşteți pe artist şi să descoperiți o parte din opera sa recentă, la un pahar de vin sec, natural, nefiltrat, produs şi ambalat de Solartrak s.r.l. la Silagiu.

Spațiul expozițional este situat pe Strada Lucian Blaga Nr. 8, Timişoara. Pentru informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: brateanucostin@gmail.com sau la telefon: 0724523525.

Cu aleasă prețuire, Costin Brăteanu