Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 18/04/2024

Scroll to top

Top

ETEROGEN @ Brăila

ETEROGEN @ Brăila
Doctor

Sambata 13 mai 2023 ora 13.00 are loc sub egida Filialei UAPR Braila vernisajul expozitiei intitulata ETEROGEN in Galeriile de Arta CJCPCT din municipiul Braila, adresa Piata Traian nr 2.

In cadrul acestui eveniment sunt prezentate o selectie de lucrari ce prezinta preocuparile plastice a sase artisti contemporani: Bogdan Mosorescu, Daniel-Mihai Nistor, Ciprian Petre, Cristian Radu, Dennis Teodorescu, Traian Tsamuris. Fiecare dintre artistii plastici isi prezinta conceptul estetic intr-un mod pe cat de personal pe atat de autentic.

Este a doua oara cand acest grup expune in aceasta formula, reluand experienta avuta cu ocazia primului eveniment intitulat ETEROGEN, din luna martie și marcat prin expozitia din cadrul Muzeului de Arta Tulcea. Desi fiecare din cei sase artisti este usor de identificat prin tehnica abordata si natura tratarii expresiei plastice, impreuna confera spatiului galeriilor o omogenitate si armonie de parca un spirit, o energie constructiva indusa a construit spatii, volume, linii si culori. De aceasta data asistam la o intalnire surprinzatoare a creatiilor artistice ce problematizeaza existenta cotidiana, o incifreaza sau o traduc in semne plastice. Exponatele sunt realizate in tehnici specifice fotografiei, picturii, ceramicii si graficii oferind privitorului o experienta puternica prin diversitate si unitate.

Expozitia poate fi vizionata pana in data de 26 mai anul curent.