Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 13/06/2024

Scroll to top

Top

Another One Bites the Dust @ Iaşi

Another One Bites the Dust @ Iaşi
Nistor Laurențiu

Expoziția multimedia intitulată ”Another One Bites the Dust” semnată de Larissa Natalia Danilov/ LOV

„Another One Bites the Dust” explorează blocajul creativ ca pe un teren arid, unde încercările de a cultiva ceva devin o farsă, căci nimic altceva nu se naște din pământul sterp în afară de false așteptări și încercări de a copia originalul.
Cu baloanele ca protagoniști, expoziția este un jurnal poetic și vizual, în care fiecare zbor spre cer se termină cu o (de)cădere(din drepturi) dură, asemenea mitului lui Icarus, niște aripi din latex care se pregătesc oricând de a plesni festiv când îți este lumea mai dragă.
Expoziția propune o formă scenografică pe tema blocajului – fie creativ, fie emoțional, și invită publicul să interacționeze cu diversele elemente din sală, devenind, astfel, parte din peisajul desertic.

Larissa-Natalia Danilov, cunoscută sub numele de artist LOV, explorează sinele prin diverse forme interactive, tactile și senzoriale, și instigă privitorul la o interacțiune directă cu arta sa, devenind, prin atingere, personală celui ce se lasă purtat de scenografia pe care o creează.

Vernisajul va avea loc sâmbătă, 20 Aprilie 2024, Ora: 18:30, Galeria de Artă „Octav Băncilă” Iași

Curator: prof. univ. dr. Petru Bejan, critic de artă

Natalia Danilov
Graphic Designer, Pixel Bunny
+32492427175