Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 27, 2023

Scroll to top

Top

Bartoş Maria Nicoleta

Bartoş Maria Nicoleta
Nistor Laurențiu
Nicole Bartos
Bartoş Maria Nicoleta
Adresa: U.K. – România
Tel: +40740 393 587
e-mail: nbartos@gmail.com

Nicole Bartos, Capturing Threads of Light, 2010, oil on canvas

Captura fire de lumina, ulei pe panza

Prezentare Demers Artistic

Nicole Bartos imbina metafizica si filosofia spirituala cu meditatia contemplativa si arta pura; prin lucrarile ei se reveleaza fata lumii invizibilului. Artista intentioneaza sa picteze o esenta necontrolata si imateriala, etericul. Se reveleaza astfel, intr-o cromatica pura, o energia curginda, in miscare, si un concept de fusiune cu ‘Lumina’.
Lucrarile artistei sint create in general, cu un fundal meditativ, musical instrumental cu musica clasica, or pur si simplu in liniste. Astfel, portofoliul ei creativ vorbeste despre liniste, tacere, musica, lumina, contemplare.

Artist si curator Romano-Britanic, de origine ungaro-romana, stabilita in Liverpool, Nicole Bartos, a explorat si indragit variate medii si demersuri de exprimare artistica cu dedicatie si mult entusiasm catre nou, experiment si autentic.

Activitatea ei artistica se resuma la creatie, in domeniile mixed-media, arta experimentala, land art, instalatie, pictura abstracta, grafica experimetala, fotografie digitala, sculptura ceramica (Raku cu atmosfera redusa), si curatoriat de proiecte artistice.

website link: www.gallery4allarts.com,