Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 16/07/2024

Scroll to top

Top

Expoziție de pictură – Titi Leica și Marian Surăianu @ Vrancea

Expoziție de pictură – Titi Leica și Marian Surăianu @ Vrancea
Nistor Laurențiu

Filialei Vrancea a Uniunii Artiștilor Plastici din România și Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia, sub egida Primăriei Focșani, organizează la Galeria Trepte de istorie, Piața Unirii, Focșani, Expoziție de pictură, Titi Leica și Marian Surăianu.

Pe simezele Galeriei Trepte de istorie, își vor etalate ultimele producții doi artiști, nou promovați în Filiala Vrancea a U.A.P. din Romînia: Titi Leica absolvent al Universității Dunarea de jos din Galați și Marian Surăianu, masterand al Universității George Enescu, Iași. Titi Leica ne propune un discurs oniric, susținut cu îndemânare într-o paletă cromatică armonioasă, cu accente cromatice, adesea tulburătoare. Marian Surăianu ne surprinde cu discursul său abstract geometric, subtil, armonic și provocator, susținut de o măiestrie asumată în mânuire efectelor picturale ce fac parte, cel mai adesea, din discursul artistului vizual contemporan.

Este o expoziție bine conturată conceptual și prin care ne dorim o legătură organică între public, conceptul curatorial şi conţinut.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 07 – 31 mai 2024.

Vernisajul expoziției va avea loc marți, 07 mai 2024, de la ora 17.00

Vă așteptăm la Galeria Trepte de istorie pentru a ne bucura împreună de acest frumos proiect expozițional.

Focșani,

06. 05. 2024