Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 2, 2022

Scroll to top

Top

GORZOdeACUM @ București

GORZOdeACUM @ București
Nistor Laurențiu

Noua expoziție reprezintă un exercițiu de defamiliarizare de imaginea trecutului — excepționalistă și iconică, în consens cu modelele culturale etno-ruralo-spiritualo-balcanice; și un exercițiu de adaptare la imaginea deACUM — în care arhaic și contemporan sau tehne și tehno-sfera sunt confruntate radical, fără reziliență față de fluctuațiile estetice și doctrinare globaliste și localiste.

…despre lucrarea începută în Brooklyn și finalizată in situ, la /SAC, despre identitate ca fenomen eterogen bio-tehno-social, despre o farmacologie a picturii în era imaginii digitale, despre exteriorizare prin intermediul obiectelor, despre supraviețuire și despre altele vom dezbate pe parcursul expoziției GORZOdeACUM.

Duminică, 18 noiembrie, ora 18.00.

——

/SAC este o inițiativă independentă privată — un context-resursă dedicat necesităților actuale ale producătorului și ale publicului pentru a stabili un dialog direct și formator prin intermediul expoziției, cercetării și promovării.

——

Un proiect conceput, organizat și finanțat de /SAC în colaborare cu Unrest/Bucharest și Slag Gallery.

Proiectul reprezintă poziția organizațiilor participante. /SAC își asumă responsabilitatea pentru conținutul promovat și pentru efectele și rezultatele emoționale și vizuale ale proiectului.

http://spatiuldeartacontemporana.ro
unrestbucharest.com
slaggallery.com