Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 30/05/2024

Scroll to top

Top

[:ro]Înscrieri expoziție „MAGIA NUMERELOR sub umbrela artelor vizuale”, București[:]

[:ro]Înscrieri expoziție „MAGIA NUMERELOR sub umbrela artelor vizuale”, București[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

INSCRIERI EXPOZITIE

“MAGIA NUMERELOR sub umbrela artelor vizuale”

MUZEUL NATIONAL AL HARTILOR SI CARTII VECHI BUCURESTI

GALERIA DE ARTA “IOAN OCTAVIAN PENDA”

18 – 30 NOIEMBRIE 2016

 

Dan Tudor Truica – curator, in colaborare cu Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi Bucuresti si Asociatia “Sculptor marinar Laurentiu Macarie”, au placerea sa va invite sa participati la expozitia “MAGIA NUMERELOR sub umbrela artelor vizuale”.

 

CONDITII DE PARTICIPARE

 

Expoziţia este deschisă membrilor UAP din România (indiferent de secţie), studenţilor (ultimul an), licenţiaţi (cu master, doctorat) şi artiștilor neafiliați, care pot particpa cu cel mult două lucrări.

ETAPA I PRELIMINARA – fiecare artist plastic care doreste sa participe trebuie sa trimita 5 – 6 imagini ale lucrarilor, cu specificatia “pentru expozitia MAGIA NUMERELOR sub umbrela artelor vizuale”, pe adresa de e-mail: tudorro7000@yahoo.com, lucrari pe care le are in posesie sau pe care le poate trimite in perioada de primiri a lucrarilor, in cazul in care acestea au fost acceptate de juriu, PANA PE 10 NOIEMBRIE 2016. Imaginile lucrarilor vor fi insotite de nume autor, titlu lucrare, tehnica si anul realizarii.  Rezultatele jurizarii vor fi comunicate pe 11 NOIEMBRIE 2016.

ETAPA a II-a – lucrarile acceptate se vor preda miercuri, 16 NOIEMBRIE 2016, INTRE ORELE 10.00 – 18.00 sau trimise prin curierat, exclus prin posta, in perioada 14 – 15 NOIEMBRIE 2016 la adresa str. Londra nr. 39, sect. 1, Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi Bucuresti, cu mentiunea pe colet “pentru expozitia MAGIA NUMERELOR sub umbrela artelor vizuale”, telefon: 0766.790.095 – Ioana Truica.

  1. PICTURA – sunt acceptate 1-2 lucrari cu latura mare de minim 40 cm si maxim 80 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.
  2. GRAFICA – sunt acceptate 1-2 lucrări cu latura mare de minim 40 cm si maxim 80 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.
  3. SCULPTURA – 1-2 lucrari, material finit, dimensiune maxima 70x70x70 cm.
  4. TAPISERIE – sunt acceptate 1-2 lucrări cu latura mare de minim 70 cm si maxim 100 cm, încadrate şi cu sistem de prindere.

Lucrarile vor conţine pe verso datele personale: nume, prenume, titlul lucrării, dimensiune, material, tehnică, anul realizării, adresa, număr de telefon şi e-mail.

Taxa de participare la expozitie este de 80 RON.

 

REGULAMENT CADRU

 

Orice lucrare care nu corespunde condiţiilor de participare va fi respinsă şi expediată cu plata la destinatar prin Fan Courier. Lipsa unui ambalaj corespunzător conduce deasemenea la respingerea lucrărilor.

Curatorul va verifica la primire starea lucrărilor iar dacă acestea sunt afectate din cauza transportului le va returna.

Curatorul va preda lucrările, pe baza unui proces verbal de predare – primire, galeriei gazdă. În perioada de desfăşurare a expozitiei galeria gazdă este responsabilă de integritatea lucrărilor.

Returnarea lucrărilor se face în termen de 10 zile de la finalizarea expozitiei cu plata la destinatar prin Fan Courier. Participanţii din Bucureşti vor ridica lucrările în primele 5 zile de la finalizarea expoziţiei. După această dată comitetul curatorial nu mai este responsabil pentru lucrări.

Fiecare lucrare va fi returnată în ambalajul expeditorului, eventualele deteriorări datorate returului neintrând în responsabilitatea comitetului curatorial.

 

 

Comitet de organizare

Dan Tudor Truica – presedintele comitetului curatorial:

http://www.facebook.com/pages/Salonul-National-De-Arta-Plastica-Atitudini-Contemporane/149093825144945           

Ioana Enescu – PR Manager

·          telefon: 0766.790.095

afis-magia-numerelor

 [:]