Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 24/06/2024

Scroll to top

Top

OPEN DOORS @ CFP

OPEN DOORS @ CFP
Nistor Laurențiu

OPEN DOORS din nou la COMBINAT! Când? Joi, 11 aprilie, cu ocazia Zilelor Sculpturii București!  
Vă așteptăm pentru a 7-a oară să explorați o selecție diversă de lucrări de artă create de artiști locali și internaționali.

PROGRAM: ateliere ↪︎ 18:00-21:00 / expoziții ↪︎ 18:00-22:00 / Combinatul Fondului Plastic, Băiculești 29 / Intrarea este gratuită.

Descoperă programul expozițional OPEN DOORS 7:

↪︎ Sector 1 Gallery, Garden of Forking Paths

Garden of Forking Paths reunește 13 artiști emergenți ce aparțin noii generații, care lucrează în diferite regiuni din România, dar și în Republica Moldova.

↪︎ Spațiul The Institute, SENAT, curtea CFP, vernisaj Zilele Sculpturii – #syzygy

↪︎ IOMO Gallery, vernisaj Zilele Sculpturii, Alexandru Ranga

↪︎ Nicodim Gallery, Moffat Takadiwa: Vestiges Of Colonialism

Vestiges of Colonialism, a treia expoziție personală cu Nicodim și prima la București, se confruntă cu ceea ce Takadiwa consideră a fi nevoia urgentă de a elimina rămășițele colonialismului în Africa și de a vindeca continentul de traumele pe care le-a lăsat în urmă.

↪︎ ArtSafe, Beaver – “Gray Area”

↪︎ UNAgaleria, CONEXIUNI 2.24

Expoziția de grafică și sculptură a studenților de la Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași. Proiectele expoziționale ale tinerilor artiști, realizate în parteneriat la Iași și la București oferă noi dimensiuni ale creativității și relațiilor interumane, reflectate în dialogul expresiv și vibrant al tinerilor artiști.

↪︎ Atelierele deschise publicului: Bianca Mann și Cătălin Bădărău // Victoria Zidaru // Marian Zidaru & more to be announced soon.

Eveniment creat de COMBINAT.

Un proiect The Institute, prezentat de UniCredit Bank