Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

Parfumuri @ Timişoara

Parfumuri @ Timişoara
Nistor Laurențiu

Galeria de Artă Helios :

Expoziția de pictură PARFUMURI – Alexandra Catina

5-27 iulie 2024

Program- Marți-Vineri: orele 11-19 ; Sâmbătă: 12-18

Uniunea Artiștilor Plastici filiala Timișoara și Alexandra Catina au onoarea să vă invite vineri, 5 Iulie, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției de pictură „PARFUMURI”.

Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă Helios din Timișoara (Piața Victoriei, nr.6), iar despre expoziție și artistă vor vorbi Marcel Tolcea și Robert Șerban.

Prin expoziția „PARFUMURI”, Alexandra Catina vă propune o incursiune într-o lume a metaforelor inspirată de universul fascinant al poeziei. Lucrările de pictură, realizate în tehnica acrilic pe pânză, au ca sursă de inspirație o serie de opere lirice ale unora dintre cei mai cunoscuți autori ai literaturii române și internaționale, fiecare pictură reprezentând transpunerea pe pânză a esenței mesajului unei poezii.

Alexandra Catina a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și locuiește în prezent în orașul Bremen din Germania, unde îmbină profesia de arhitect cu activitatea artistică în domeniul picturii, sculpturii și fotografiei.