Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 05/03/2024

Scroll to top

Top

PLUSMINUS @ Suceava - UAP

Nistor Laurențiu

INVITAȚIE la o expoziție deosebită prin ceea ce se vrea să devină în viitor. Profesori care să expună alături de elevi, au mai fost. Chiar eu am fost un astfel de elev cândva iar acum dau mai departe experiența dar cu ceva în plus. Veniți la vernisaj și veți afla mai multe acolo chiar dacă am spus aproape tot în manifestul proiectului ce apare pe afiș dar îl reproduc și mai jos.

LOCAȚIE: Galeria de Artă „Ion Irimescu” SUCEAVA
VERNISAJ: luni, 17.02.2020, ora 17:30
EXPUN: BACIU Sorin – Artist și Ema Moisuc.

–Manifest–
„Într-o societate guvernată de superficialitate, care promovează de prea multe ori mediocritatea ca valoare supremă, în care calitatea e sacrificată în favoarea unor statistici nerealiste adunate în stive de dosare, eu, Sorin Baciu, lansez o provocare pentru profesorii de artă plastică din Suceava. PLUSMINUS este o expoziție în care profesorul expune alături de un elev al său. În această primă expoziție voi expune doar eu alături de o elevă de-a mea de la Școala de Arte „Ion Irimescu” Suceava și aștept ca la următoarea expoziție să mi se alăture alți colegi.

Să ne întâlnim pe simeze și nu în statistici! Aici nu adeverința de participare contează ci onoarea. Onoarea de a te prezenta alături de cel mai bun elev al tău din acel moment și să dăm tuturor un impuls constructiv.”