fbpx
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | septembrie 21, 2021

Scroll to top

Top

Revista ARTA #42-43 / 2020

Revista ARTA #42-43 / 2020
Administrator

A apărut noul număr al Revistei ARTA #42-43 / 2020 cu un dosar tematic despre Premiile UAP 2018, coordonat de Petru Lucaci și Magda Cârneci.

”Premiile Uniunii Artiștilor Plastici din România 2018 vin să evidențieze performanțele anului în domeniul artelor vizuale, acoperind toate domeniile din sfera culturii plastice. Acordarea premiilor intenționează de asemenea să consolideze tradiția colaborării cu Ministerul Culturii, ce poate asigura continuitatea proiectului și, sperăm, redimensionarea lui, incluzându-l într-un program mai amplu de Salon Internațional de Artă cu premii, burse pentru tinerii artiști, achiziții de lucrări pentru colecțiile statului, după modelul Saloanelor Oficiale interbelice.” Petru Lucaci

Revista cuprinde de asemenea două interviuri cu Cătălin Bălescu și Mihai Zgondoiu, numeroase recenzii ale expozițiilor din țară precum „24 de argumente” la MNAR, „Mattis-Teutsch” la Rezidența Scena9 București, „Iulian Mereuță” la MNAC, o serie largă de recenzii de evenimente internaționale ce cuprinde printre altele expoziții „Victor Brauner” la Muzeul de Artă Modernă din Paris, „Brâncuși” la BOZAR Bruxelles, „La Fondazione Roma”, „Tim Walker” la Victoria and Albert Museum Londra și o mapare a evenimentelor vizuale mai importante din ultimele luni din toate orașele României.

Găsiți revista în magazinele partenere (Cărturești, Humanitas, Dispozitiv Books, Sedcom Libris, Librăria La Două Bufniţe,Librăria Kyralina, Galeria Quadro, AlbAlb, Librarium, Inmedio, Relay) pe site-ul nostru și la sediul redacței din Piața Amzei 7-9 București, de marți până joi între orele 9-15.00.

Comments

 1. Țuțuianu Gheorghe

  Vreau să cumpăr din provincie. Cum sa prosedez? Cât costă?

  • Bunăziua,
   https://revistaarta.ro/ro/shop-2/
   Revista print apare de șase ori pe an începând cu 2018. În perioada 2010-2017 a apărut de trei ori pe an.

   Ea poate fi achiziționată din Librăriile Cărturești, Librăriile Humanitas, Grupul de librării Librarium, Librăriile Alexandria, P U N C H din toată țara; de la Dispozitiv Books (București), Kyralina (București), La Două Bufnițe (Timișoara) și Quadro Shop (Cluj); de la chioșcurile Relay și Inmedio; de la galeriile partenere Galeria Posibilă și Mobius Gallery din București; de la redacție și de la filialele UAP din toată țara.

   Puteți comanda un număr direct de pe site-ul nostru, accesând mai jos link-ul cu revista dorită. Există opțiunea de a comanda orice revistă și în format PDF.

   Cititorii din afara Europei sunt rugați să ne contacteze pentru orice comandă.

 2. Sorin Costina

  Vreau sa cumpăr revista numerele 36-37,38-39,40-41,42-43. Stau izolat la Brad,Jud. HUNEDOARA,la mare distanta de librăriile menționate de către D-voastră. Accesând saitul revistei nu apare o rubrica unde sa o pot comanda. Formând numărul de telefon menționat îmi Răspunde ca nu exista! Altădată publicați in “22” numerele noi apărute. Acum nu mai apare nimic! Am fost in ultimile luni bolnav,cu internări in diverse spitale și nu ma pot deplasa intr-un mare oraș cu librarii serioase.

  • Am redirecționat mesajul dumneavoastră către redacția revistei.