Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 04/03/2024

Scroll to top

Top

VIBES @ Bucureşti - UAP

VIBES @ Bucureşti
Doctor

În data de 2 februarie, la ora 18:00, la Victoria Hub se va deschide expoziția “VIBES”, unde puteți admira lucrările artistelor: Diana Brăescu, Anca Maria Ciofîrlă (Kademian), Cristina Ionescu-Berechet, Anca Constantinescu, Mihaela Constantin, Bianca Ioniță și Alexandra Tătaru.
Picturile lor vorbesc despre comunicarea interumană și modul în care relaționăm cu lucrurile din jurul nostru. În actul de creație artistele au surprins momente de vibrații înalte, prin necesitatea de a avea relații semnificative și de calitate. Interacțiunea cu ceilalți te îmbogățeste și te dezvoltă.
Comunicarea cu alte forme de viață, cu lumea vegetală, este un schimb de energie benefică pentru existența umană. Omul și natura sunt în interconexiune și interdependență.
Opera artistului este o stare surprinsă în timp, într-un anumit moment, o introspecție a ceea ce se află în afara sa, dar și o vibrație pe care artistul o transmite prin imagine, celor care o privesc. Imaginea continuă să vorbească și să comunice senzații înălțătoare la nesfârșit.
Expoziția va fi deschisă până pe data de 29 februarie.