Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Au înnebunit salcâmii @ Iaşi

Au înnebunit salcâmii @ Iaşi
Administrator
Expoziția de arte vizuale: „Au înnebunit salcâmii”, reprezintă pentru mine un efort susținut dar și o bucurie, aceea de a transpune și, totodată de a transfigura realul într-o zonă ATEMPORALA, îngrădită totuși, de limitele delimitării într-o mica suprafață. Așadar îmi condensez trăirile și sentimentele, într-un NUCLEU sugestiv, care, pentru mine, devine centrul universului. Lucrările mele sunt CELE MAI ÎNALTE CONFESIUNI despre felurite forme ale iubirii, între care, cea SPIRITUALIZATĂ nu este nicidecum uitată. Astfel, fără o intenție explicită neapărat, tablourile mele se pot numi, într-un fel, AUTOPORTRETE, privite într-o oglindă translucida, IDENTITARĂ. Ele sunt alchimii ale propriilor mele metamorfoze, în care, după caz, lumea se poate regăsi.

Artist plastic, prof. dr. Ofelia Hutul

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.