Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Mardare Alina-P.

Mardare Alina-P.
Administrator
Alina-P Mardare
Mardare Alina-P.
Adresa: Str. Tabacului, nr. 11, bl. G6, et. 1, ap. 5, Iași – România
Tel: +40 741 014 204
e-mail: apmardare@yahoo.com

Angels Plaine - oil on canvas 104x140cm Campia Ingerilor - ulei pe panza caserata - din ciclul Dreams Are Like Angels

Campia Ingerilor, 104×140 cm, ulei pe panza caserata, din ciclul Dreams Are Like Angels

Prezentare Demers Artistic

„…Pendularea între real si ficțional, dintre semn compozițional și sens hermeneutic, face ca imaginea ansamblului pictural sã genereze ipoteze de lecturã plasticã în chei simbolice diferite, deschise cãtre varii posibilitãți de interpretare…
Alina P. Mardare poate miza temeinic pe un neîndoielnic potențial creativ, real și convingãtor, deschis cãtre cele mai felurite forme de exprimare.
Expozițiile colective la care a fost acceptatã si, deseori, remarcatã cum laudae susțin, fãrã echivoc, cã avem a face cu un artist apt sã facã din visãrile sale colorate, ipoteze despre universul vizibilului. Prezențele sale expoziționale pe harta culturalã a lumii au fãcut-o remarcabilã pe simezele unor galerii din centrele culturale ale României din lume, dar și din Debrecen-Ungaria sau Kyoto-Japonia. Când se joacã, lucrând în direct în sala de expoziții, ne invitã de fapt pe noi, privitorii, sã ne recuperãm copilãria, singurul paradis unde am fost cu adevãrat fericiți vreodatã. Alina ne invitã, firesc, sã redescoperim miracolele și poveștile de demult, sã credem în puterea de a ne reinventa permanent. Stați lângã ea când picteazã și veți observa cum universul devine mai frumos…”

Critic de artã, eseist: Valentin CIUCÃ – membru AICA, Paris

website link: www.alina-p-mardare.blogspot.com,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.