Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Mardare Alina-P.

Mardare Alina-P.
Administrator
Alina-P Mardare
Mardare Alina-P.
Adresa: Str. Tabacului, nr. 11, bl. G6, et. 1, ap. 5, Iași – România
Tel: +40 741 014 204
e-mail: apmardare@yahoo.com

Angels Plaine - oil on canvas 104x140cm Campia Ingerilor - ulei pe panza caserata - din ciclul Dreams Are Like Angels

Campia Ingerilor, 104×140 cm, ulei pe panza caserata, din ciclul Dreams Are Like Angels

Prezentare Demers Artistic

„…Pendularea între real si ficțional, dintre semn compozițional și sens hermeneutic, face ca imaginea ansamblului pictural sã genereze ipoteze de lecturã plasticã în chei simbolice diferite, deschise cãtre varii posibilitãți de interpretare…
Alina P. Mardare poate miza temeinic pe un neîndoielnic potențial creativ, real și convingãtor, deschis cãtre cele mai felurite forme de exprimare.
Expozițiile colective la care a fost acceptatã si, deseori, remarcatã cum laudae susțin, fãrã echivoc, cã avem a face cu un artist apt sã facã din visãrile sale colorate, ipoteze despre universul vizibilului. Prezențele sale expoziționale pe harta culturalã a lumii au fãcut-o remarcabilã pe simezele unor galerii din centrele culturale ale României din lume, dar și din Debrecen-Ungaria sau Kyoto-Japonia. Când se joacã, lucrând în direct în sala de expoziții, ne invitã de fapt pe noi, privitorii, sã ne recuperãm copilãria, singurul paradis unde am fost cu adevãrat fericiți vreodatã. Alina ne invitã, firesc, sã redescoperim miracolele și poveștile de demult, sã credem în puterea de a ne reinventa permanent. Stați lângã ea când picteazã și veți observa cum universul devine mai frumos…”

Critic de artã, eseist: Valentin CIUCÃ – membru AICA, Paris

website link: www.alina-p-mardare.blogspot.com,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.