Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Ódry Mária

Administrator
ODRY_MARIA
Ódry Mária
Adresa: Str. Lucian Blaga nr.21, Ap. 18 – Arad – România
Tel: +40752.289.264
e-mail:
web:

Pelerinaj în deşert - pilgrimage on desert - acuarela - 60 x 60 cm.

Pelerinaj în deşert – acuarela – 60 x 60 cm.

Prezentare Demers Artistic

Pentru Mária Ódry acuarela este structural tehnica cea mai potrivită.
Abordează de ani buni preponderent peisajul, peisajul de luncă, Lunca Mureşului.
În lucrările ei peisajul apare cu un impresionis liric intern. Pentru ea peisajul este doar un lait motiv pentru a exprima trăirile sufleteşti. Albul hârtiei este câmpul compoziţional divizat pe orizontală în două sau trei planuri mai mult sau mai puţin sugerate. Culorile sunt transparente, pastelate, cu griuri „colorate” subtil, sensibil, uneori folosind verdele copt, schimbându-se în ceruri şi pământuri roşiatice. Aceste nuanţe colorate sunt reprezentate prin mişcările fine al pensulei, sugerând natura şi sufletul blând al autorului.

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.