Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Scutaru Elena

Administrator
SCUTARU ELENA
Scutaru Elena
Adresa: Bucureşti – România
Tel: +40741.010.713
e-mail: elenascutaru@hotmail.com

Cap fragment-head fragment - bronz-hot cast bronze

Cap-fragment-bronz

Prezentare Demers Artistic

Abordez teme care au ca pretext omul şi existenţa lui, autoportretul ca pretext, obiectul ca formă arhietipală. Dematerializez obiectul şi figura umană reducând imaginea la semn, la simplul contur, la absenţă.
Înşiruirea desenelor umbre ca de altfel şi cea a sculpturilor umbre, povesteşte despre om despre ceea ce este el şi ceea ce reprezintă în timp.
Consider că utilizarea unui filtru de lectură contemporan şi a unui limbaj de exprimare plastic actualizat duce la eliberarea obiectului rezultat de conotaţii locale. Acest lucru oferă deschiderea spre universal a oricarui motiv cultural specific unui spaţiu geografic.

Elena Scutaru, 2014

“(…) Intilnirea cu Elena Scutaru nu este întâmplătoare. Obiectele ei, siluete fără identitate încorporează timpul ca pe o prezenţă nemiloasă. De la drapajele, sugerând atitudini, pe care le cunoşteam din expoziţiile anterioare, Elena Scutaru ne propune acum siluete contopite aproape cu spaţiul din care fac parte. Surpriza descoperirii este un dialog cu civilizaţii trecute, cu timpul ce transformă materialitatea în iluzie.(…)”
Text extras din articolul Mariei Magdalena- Crişan, 2002, observator cultural

website link scutaru-art.blogspot.ro/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.