Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Vârsta de Bronz – Bienala Națională de Sculptură Mică

Vârsta de Bronz – Bienala Națională de Sculptură Mică
Administrator
VÂRSTA DE BRONZ – BIENALA NAŢIONALĂ DE SCULPTURĂ MICĂ
Organizatori:
Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, în parteneriat cu: Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj, Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Cluj şi Filiala Interjudeţeană Cluj-Bistriţa.
Condiţii de participare:
 Participanții trebuie să fie membri ai uniunilor de creație și/sau absolvenți ai unei instituții de învățământ superior de artă.
 Fiecare artist poate propune un număr maxim de 2 (două) lucrări.
 Tehnica: bronz
 Dimensiunea maximă: 70cm
 Greutate maximă: 20 Kg
Predarea lucrărilor:
 Data limită: 25 Noiembrie 2015.
 CV selectiv cu activitatea expoziţională în format Word (.doc).
 Adresa de contact: telefon, e-mail.
 Titlul şi dimensiunea lucrărilor.
 Datele vor fi trimise pe adresa: varstadebronz@yahoo.com
Pentru ediţia 2015 taxa de participare este de 100 RON, sumă care include primirea unui catalog.
Lucrările se vor trimite pe adresa: Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu, nr.17-19, 400581, Cluj-Napoca, cu specificaţia “Sculptură – Vârsta de Bronz”. Persoane de contact: Alexandru Păsat (0743856528), Vlad Berte (0721101975).
Trimiterea lucrărilor se poate face individual sau în grup prin filiale. Returnarea lucrărilor se va face pe adresa participanţilor, prin ramburs.
Expoziţia va avea loc în perioada noiembrie – decembrie 2015, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.
Curatori:
Prof. univ. dr. Radu Moraru
Prof. univ. dr. Alexandru Păsat

Comunicat_VÂRSTA DE BRONZ 2015.

UADCN

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.