Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 19/03/2024

Scroll to top

Top

ANUNȚ PRIMIRI ȘI TITULARIZĂRI ÎN U.A.P. DIN ROMÂNIA – sesiunea a II-a 2019 - UAP

ANUNȚ PRIMIRI ȘI TITULARIZĂRI ÎN U.A.P. DIN ROMÂNIA – sesiunea a II-a 2019
Nistor Laurențiu

În perioada 15 OCTOMBRIE – 15 NOIEMBRIE 2019 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari. Concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru primirea (stagiatură) în UAP din România la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 22 NOIEMBRIE 2019, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr. 13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2019 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2017 și anterior.
Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în Regulamentul pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România atașat mai jos.

* Dosarele pentru stagiari vor cuprinde minim 15 fotografii după lucrări.
* Pentru procedura de titularizare, filialele vor organiza o expoziție cu lucrările originale și vor transmite Comisiei Naționale filmul expoziției (captură pentru fiecare lucrare expusă), însoțit de procesul-verbal al Comisiei. Comisia Națională va decide titularizarea membrilor pe baza dosarelor avizate de filiale și a filmului expoziției.

Descarcă de aici:

– Regulament pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România
– Cerere_primire în UAPR
– Fisa-personala_primire in UAPR
– Cerere_titularizare în UAPR
– Fisa-personala_titularizare in UAPR