Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 4, 2022

Scroll to top

Top

Balazsi Ludovic Robert

Nistor Laurențiu
BALAZSI LUDOVIC ROBERT
Balazsi Ludovic Robert
Adresa: Str.Uniri, nr. 12A, ap. 62, Baia Mare – jud. Maramureş – România
Tel: +40742.994.746
e-mail: ludovic_art@yahoo.com

Long way home - ulei - pânză - oil - canvas - 100 x 80 cm.

Long-way-home-ulei-pânză-100-x-80-cm.

Prezentare Demers Artistic

Interferenţele şi împrumuturile ce au loc in spaţiul vizual contemporan atât tehnice cât şi tematice sunt prezente în creaţia artistului BALAZSI Ludovic, unde pictura aduce referinţe din limbajul actual al fotografiei. Regăsim aşadar în universul artistului preocupări pentru subiecte atât de specifice timpului şi perioadei în care trăim. Codurile şi simbolurile societăţii de consum ce ne însoţesc la fiecare pas, ce produc în acelaşi timp nivelarea simţurilor, a gesturilor, a memoriei, a identităţilor atât de diverse până la un moment dat de la un capăt la altul al globului, sunt juxtapuse reperelor vizuale ce ne trimit în timp la valorile culturii europene, cu precădere la detaliile de arhitectură.
Creaţia lui BALAZSI Ludovic ilustrează atât de bine amalgamul proximităţii, unde ambalajele de tot felul, reclamele şi brand-urile trăiesc într-un context istoric cu alte repere estetice.
Expoziţia reuneşte mai multe direcţii, în care căutările tânărului artist ne arată căile deschise pentru viitorul creaţiei sale. Remarcăm aşadar acurateţea tehnică şi nivelul de abordare şi tratare profesională care nu fac decât să confirme încă o dată încrederea că există un adevărat potenţial.

Profesor Universitar Dr. Laura GHINEA, grafician

website link www. Ludovicart.ro,