fbpx
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | July 29, 2021

Scroll to top

Top

Anunț depunere dosare pentru Premiile UAP din România pentru anul 2019

Anunț depunere dosare pentru Premiile UAP din România pentru anul 2019
Administrator

Stimați colegi,

Vă comunicăm că în acest an se vor acorda Premiile U.A.P din România pentru anul 2019. Vor fi nominalizați artiştii care au avut participări expoziționale semnificative în anul 2019. Dosarele pentru nominalizare la premiile U.A.P din România pot fi transmise în perioada 02 septembrie  – 22 septembrie 2020, urmând să fie jurizate de către Comisia Națională de Acordare a Premiilor și Burselor U.A.P din România, aleasă de către Adunarea Generală prin Reprezentanți a UAP din România. Materialele se vor depune la sediul U.A.P din Str. Băiculești, nr. 29, etaj 1, sector 1, Bucureşti (clăldirea Combinatul Fondului Plastic), persoană de contact Laurențiu Nistor, 0786 911 089. Dosarul va cuprinde: –  CV-ul artistului, imagini/cataloage/materiale publicitare reprezentative ale proiectului vizual propus, titlul expoziției, perioada și locul de expunere.

 3 fotografii ale lucrărilor în format digital 15X20 cm la rezoluție de 300 dpi, o fotografie portret format 4/5cm la rezoluție de 300 dpi, un scurt text critic.

        Cotizația de membru UAP achitată pe anul în curs și să nu aibă datorii față de UAP.

        Pentru categoria Multimedia candidații vor prezenta inclusiv un CD.

        Candidații pentru categoria Critică, vor prezenta lucrări dedicate artei contemporane: culegeri de eseuri, monografii, studii critice, curatoriat (toate etapele organizării unei expoziții).

         Pentru categoria Marele Premiu și pentru Premiul de Excelență se va lua în considerare întreaga activitate de creație artistică.

Nominalizările sunt pentru următoarele categorii:Marele PremiuPremiul de ExcelențăPremiul pentru PicturăPremiul pentru SculpturăPremiul pentru GraficăPremiul pentru Arte DecorativePremiul pentru DesignPremiul pentru ScenografiePremiul pentru Critică/CuratoriatPremiul pentru MultimediaPremiul pentru Artă Plastică Religioasă și RestaurarePremiul pentru Artă în Spațiul PublicPremiul pentru TineretPremiul pentru DiasporaPremiul Juriului

Consiliul Director al U.A.P din România,