Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 24/06/2024

Scroll to top

Top

Prelungire termen ”Open Call” pentru Salonul Național de Artă Contemporană – 2021

Nistor Laurențiu

Se prelungește termenul pentru înscrire în cadrul Salonului Național de Artă Contemporană 2021 până luni 04.10.2021.

Proiectul – Salonul Național de Artă Contemporană – 2021, începe cu etapa premergătoare respectiv ”Open Call” în perioada 01 septembrie – 01 octombrie 2021.

Salonul este deschis pentru participarea tuturor membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, a studenților, masteranzilor și a absolvenților Academiilor de Artă din România, tuturor artiștilor profesioniști din teritoriile istorice românești și diaspora.

Descărcați de aici:

Lista lucrărilor selectate pentru participare la SNAC – 2021, se va publica în data de 15 octombrie 2021.

Transportul lucrărilor selecționale la sediul Uniunii Artiștilor Plastici din Romînia din București, Str. Băiculești, nr. 29, sector 1, cod poștal 013193, se va face în perioada 18 – 29 octombrie 2021. Predarea lucrărilor se va face pe bază de Proces verbal de predare/primire  (vom trimite fișierul celor selecționați).

Vă rugăm pe cât este posibil să completați informatic fișa, imaginile se vor folosi pentru jurizare și pentru editarea catalogului (asigurațivă că sunt de calitate, ele fiind singurul criteriu de selecție sau respingere).

Expozițiile se vor putea viziona la fața locului (on site) cu respectarea prevederilor legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cât și on line.

Agenda de desfășurare a evenimentului precum și detaliile suplimentare legate de accesul on site le vom publica în perioada următoare funcție de deciziile autorităților central și locale .

Pentru relații suplimentare puteți să ne scrieți la adresa de e-mail: snac2021@web-uap.cvuintell.com, sau telefonic la 0786911089 – Laurențiu Nistor.

Vă rugăm să respectați termenele mai sus menționate.

Descarcă de aici Regulamentul: