Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 06/12/2023

Scroll to top

Top

Reflexii în Timp @ Baia Mare - UAP

Nistor Laurențiu

03.03.2020

18 h

Colonia Pictorilor

“Reflexii în Timp“
Demersul meu artistic în domeniul Artelor sticlei a evoluat consecvent, sub imperativul construirii unui autolimbaj personalizat, atât sub aspect formal-expresiv dar mai ales tehnologic – zona unde am reusit să obțin cu fluctuațiile și reluările experimentale inerente, rezultate originale cu autentic impact expresiv.
Am ajuns astfel să folosesc o tehnică de exprimare diferită de alți artiști cu o tehnologie ce aparține exclusiv atelierului meu experimental, motiv pentru care îmi doresc să prezint lucrările mele în cât mai multe centre culturale din România precum și în expoziții internaționale.
În timp am pus bazele atelierului ”Ion Art Glass” folosind prelucrarea sticlei și a metalului în varii combinații cu lemn și piatră pentru a diversifica potențialul expresiv al creației mele.
Pot să afirm că în acest moment am reusit să fac cunoscut efortul meu de a construi un univers artistic distinct în domeniul prelucrării sticlei sub antetul semnăturii “Tămâian”.
Ținând cont de faptul că originea mea se trage din frumoasa regiune a Maramureșului mi-aș dori ca expoziția mea sa fie vizitată de cât mai mulți oameni ai locului.
Cu gândul la voi.
Ioan Tămâian