Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Berindeiu Iosif

Administrator
Iosif Berindeiu
Berindeiu Iosif
Adresa: str. Taberei, nr. 2, ap. 48. Cluj Napoca – România
Tel: +40731 324 703; +40744 343 607; +40364 110 313
e-mail: berindeiui@yahoo.com

Sarutul

„Sărutul naiv” 70×70 cm – ulei pe pânză

Prezentare Demers Artistic

Genurile artistice pe care le abordez au derivate dintr-o necesitate, datorita introspectiei personale de a exista pe mai multe planuri – caut sa ma exprim cat mai direct dar cu mijloace plastice cat mai variate. Cred intr-o poetica a culorii, ca intr-o altfel de energie, care transferata pe panza, sporeste si imbogateste lumea vizibila si nu numai. De asemenea, am credinta,ca nu exista limite artistice in modul de exprimare meditativ – personal, ci doar in felul de a te manifesta social si conjunctural. In lumea artistica nu exista specialitati si ‘’specialisti’’, de aceea am evitat intotdeauna aceste intalniri imperative, fiind convins ca arta, este un dar al DUMNEZEIRII, taramul ei infinit, depasind oniricul. Nu caut descrieri, ci ipostaze, nu intamplari, ci momente. Sperintr-o buna zi sa ajung…

website link: www.art90.ro ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.