Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Berindeiu Iosif

Administrator
Iosif Berindeiu
Berindeiu Iosif
Adresa: str. Taberei, nr. 2, ap. 48. Cluj Napoca – România
Tel: +40731 324 703; +40744 343 607; +40364 110 313
e-mail: berindeiui@yahoo.com

Sarutul

„Sărutul naiv” 70×70 cm – ulei pe pânză

Prezentare Demers Artistic

Genurile artistice pe care le abordez au derivate dintr-o necesitate, datorita introspectiei personale de a exista pe mai multe planuri – caut sa ma exprim cat mai direct dar cu mijloace plastice cat mai variate. Cred intr-o poetica a culorii, ca intr-o altfel de energie, care transferata pe panza, sporeste si imbogateste lumea vizibila si nu numai. De asemenea, am credinta,ca nu exista limite artistice in modul de exprimare meditativ – personal, ci doar in felul de a te manifesta social si conjunctural. In lumea artistica nu exista specialitati si ‘’specialisti’’, de aceea am evitat intotdeauna aceste intalniri imperative, fiind convins ca arta, este un dar al DUMNEZEIRII, taramul ei infinit, depasind oniricul. Nu caut descrieri, ci ipostaze, nu intamplari, ci momente. Sperintr-o buna zi sa ajung…

website link: www.art90.ro ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.