Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Călin Anton Raul

Administrator
Anton_calin_raul_profile
Călin Anton Raul
Adresa: Calea Manastur, Nr. 85, Bl. E11, sc.3, et. 1, ap. 61, Cluj-Napoca – România
Tel: +40364 109 437; +40745 638 823
e-mail: calinanton@yahoo.com

RaulAndFaun90x120

Raul și Faun, Acrylic pe panza, Diptic, 90×120 cm.

Prezentare Demers Artistic

Plecand de la dictonul antic scris pe frontispiciul templului lui Appolon, „Cunoaste-te pe tine insuti”, fundamentul tuturor intelepciunilor lumii, si cel mai dificil lucru pe care-l putem face, pentru ca mereu avem tendinta ori a ne subestima ori supraestima pe noi insine, am incercat in aceasta lucrare sa ma autodefinesc.
Fiecare om are si parti bune si parti rele. Daca nu reusesti sa invingi monstrul din interior trebuie macar sa incerci sa-l imblanzesti.
Intr-un colt din atelierul meu am asezat intr-un anume fel cateva obiecte personale: un craniu de berbec si unul de caine gasite intr-o padure. Palaria, pulovarul si camasa stau ca si cum corpul meu ar fi ramas acolo…Initial am vrut sa fie o simpla natura statica…dar asa mi-a iesit…gandurile mele au trecut putin dincolo de obiecte…Si toate sunt reale, nu este alceva decat un colt din propriul meu atelier…cand sunt in lumea mea…de vis…cand ma trezesc poate dispare…daca adorm din nou, totul inverzeste…Roua din dimineata ultimilor trairi imi da o noua energie si realizez astfel ca am supravietuit…
Calin-Raul ANTON

website link: www.calinantongallery.ro,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.