Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Catalogul CONEXIUNI 2016, este disponibil și online!

Administrator

NOU ȘI DISPONIBIL ONLINE!!! Catalogul CONEXIUNI 2016 este disponibil pentru vizualizare/descărcare la  https://en.calameo.com/read/004936622530398216d2c sau  codul pentru incarcat pe site

Catalogul din 2014
https://en.calameo.com/read/004936622b2704d82dbd3

ATENȚIE!!! Lucrările prezente în expoziție pot fi ridicate de la Palatul Parlamentului, Sala de Expoziţii „Constantin Brâncuşi” în datele de 29, 30 noiembrie și pe 5 și 6 decembrie 2016, între orele 9.00 – 17.00!!! Vă rugăm să menționați pe formulare de participare că ați retras lucrarea după ridicarea acesteia. La sală vă așteaptă și cataloagele electronice cuvenite fiecărui participant la CONEXIUNI 2016.
Vă mulțumim!

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.