Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Ciufu Oana Simona

Administrator
Ciufu Simona
Ciufu Oana Simona
Adresa: Str. Turnu Măgurele, nr 5 bl. C1b, Ap. 63, sector 4, Bucuresti – România
Tel: +40726 195 544
e-mail: sim_paint@yahoo.co.uk

web: ,

Nud

Nud 2012 – ulei pe panza, 40 cm/ 50 cm

Prezentare Demers Artistic

Formularea discursului meu plastic cu valente simbolico- religioase porneste de la realtia ce ancoreaza pe om de Dumnezeu.
Problema extractiei din adancurile poate fi perfect similara cu cel al extractiei din adancurile unei fiinte uman e, curajul nesabuit de a scormoni in maruntaiele naturii, iata un act profund omenesc.
Simona Ciufu a patruns intr-o adevarata “zona “ in care criteriile de orientare sunt vointa, rabdarea, contemplare in materiile picturii.
Cu o buna stiinta a constructiei , cu o compozitie riguros organizata stiind sa se joace cu diferite materialitati , ea are preferinte pentru proiectele mari, pentru gestul dezinvolt dar bine controlat mental.

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.