Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Craioveanu Paula

Administrator
CRAIOVEANU PAULA
Craioveanu Paula
Adresa: Calea Mosilor 97, sect. 2 Bucureşti – România
Tel: +40722.545.250
e-mail: studio@paulacraioveanu.com; paulacraioveanu@gmail.com

Fereastra - window - ulei-pânză - oil-canvas - 80x80 cm.80x60cm

Fereastra-ulei-pânză-80×80-cm

Prezentare Demers Artistic

Realizările recente ale tinerei pictorițe Paula Craioveanu, spirit abstract dar cu o imaginație profundă, plac printr-un rafinat simt al cromatismului compoziției, preciziei liniei și fantezia inventivă.
Unele evocă cu dezinvoltură aspecte ale arhitecturii prin imagini pline de grație și eleganță. Altele redau interioare cu efecte de ansambluri armonioase și echilibrate, amintindu-ne de cele clasice flamando-olandeze de odinioară. Cele mai numeroase sunt compozițiile abstracte, de factură foarte îndrazneață, cu un colorit luminos și plăcut.
Calitățile plastice ale acestor lucrări datorate unui concept artistic aproape împlinit, o impun pe artistă în rândul generației tinere de pictori care într-un viitor apropiat au un cuvânt de spus în arta românească contemporană prin calitatea artistică.

Petre Oprea, 2009

website link www.paulacraioveanu.com,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.