Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

DAN STRÂMBU 03.09.1938 – 16.12.2016

DAN STRÂMBU 03.09.1938 – 16.12.2016
Administrator
DAN STRÂMBU
03.09.1938 – 16.12.2016
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profund regret încetarea din viață, după o lungă suferință, a graficianului DAN STRÂMBU.
Dan Strâmbu, gravor, grafician și ilustrator cu o carieră prodigioasă, este un reprezentant de seamă al generației care l-a avut ca mentor pe Vasile Kazar, fiind de asemenea profesor la Liceul de Artă din Ploiești.
Artistul va fi depus sâmbătă la biserica Sf. Ilie, Drumul Taberei unde va avea loc și slujba de înmormântare, duminică 18 decembrie 2016, orele 12.00.
Transmitem condoleanțe și compasiune familiei, prietenilor, tuturor celor care l-au cunoscut și l-au prețuit.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.